Riasztás, segélykérés: +36 30 383 8383

Soha ilyen közelről nem láthattad a vízimentők munkáját

Közreadjuk a VMSZ image filmjét amelyben ízelítőt adunk valamennyi tevékenységünkről.

EZ A BALATON EGYIK LEGNAGYOBB VESZÉLYE – MÉGIS KEVESEN TUDNAK RÓLA

A Balaton medrében, pár száz méterre a parttól húzódik egy árokszerű képződmény, az úgynevezett marásvonal. Ez főleg a déli parton okozhat bajt, akár életveszélybe is sodorhatja azt, aki nem számol vele.

Minden úszó sikerrel teljesítette az általa vállalt távot a téli Balaton-átúszáson

Az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő téli Balaton-átúszás idei megmérettetésén 3+1 távon is elindulhattak a versenyzők.

Munkában 2024. 01. 09-11.

Vízimentőként a téli időszakban kevesebb operatív feladatunk van, de az idei év úgy indult, hogy az elmúlt napokban a Balaton zalai befolyójánál volt szükség a munkánkra, vízben eltűnt személyt kerestünk.
Elstartolt a 24 órás úszás Keszthelyen Pontban déli 12 órakor ugrottak az első úszók a vízbe a keszthelyi Csík Ferenc Tanuszodában. Egyesületünk 18 vízimentője is vízbe szállt a győzelemért. Minden úszó sikerrel teljesítette az általa vállalt távot a Téli Balaton-átúszáson Az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő téli Balaton-átúszás idei megmérettetésén 3+1 távon is elindulhattak a versenyzők. Interjú egy hideg vízi úszóval, Horváth Zsolttal Ha az időjárás megfelelő lesz, most szombaton rendezik meg az idei Téli Balaton-átúszást Szántód és Tihany között. Viszonylag kevesen tudnak 5 fokos vízben úszni, és nagyon tudatos felkészülést igényel az, hogy egyáltalán kvalifikálni tudja magát egy úszó egy ilyen megmérettetésre. A vízimentők támogatását kérte egy cégvezető az ügyfeleitől karácsonyra Falussy Levente, a Címkespecialista márka tulajdonosa azt kérte az ügyfeleitől, hogy tekintsenek el a szokásos karácsonyi ajándéktól, amit ilyenkor szokott küldeni nekik, ő pedig adományként ajánlja fel az erre szánt összeget. Vezetéstechnikai tréning a biztonság jegyében A héten a Közlekedésbiztonsági Akcióprogramjuk keretében a Hungaroring területén elhelyezkedő Groupama Tanpályán vendégeskedhettünk, ahol kollégáink a gyakorlatban is kipróbálhatták az extrém körülmények közötti vezetés élményét. Kitüntették kollégánkat a Szív-és Érgyógyászati Klinikán Büszkék vagyunk kollégánkra, Nádasdi Zoltánra, aki az ’Év munkatársa’ kitüntetést kapta a Városmajori Szív- és Érgyógyászati Klinikán év végén, ahol az Érsebészeti Osztályon a betegszállítást koordinálja. Zoli nálunk szolgál szabadidejében, idén kezdi 19. szezonját. Munkában 2024. 01. 09-11. Vízimentőként a téli időszakban kevesebb operatív feladatunk van, de az idei év úgy indult, hogy az elmúlt napokban a Balaton zalai befolyójánál volt szükség a munkánkra, vízben eltűnt személyt kerestünk. Meghívó - 2024 évi rendes közgyűlésre 2024. január 23. (kedd) 15:00 órakor rendes közgyűlést hívunk össze, melynek helyszíne:
8360 Keszthely, Bercsényi Miklós u. 1. VMSZ Iroda

Ismerje meg támogatóinkat

MOL
FGSZ
Das Welt Auto
Hungarikum Alkusz
BETADINE
Telekom
Szoftver.hu
Innovációs és Technológiai Minisztérium
Balaton Fejlesztési Tanács
GARMIN
Halker
Nemzeti Örökségvédelmi Fejlesztési Nonprofit Kft.
Helikon
Rudi Transport Kft.
Abroncs kereskedőház
Bethlen Gábor Alapkezelő
MINISZTERELNÖKSÉG

Ismerje meg együttműködő partnereinket

Pannon-Work
Sea-Help
Pest Megyei Kutató-Mentő Szolgálat
Az Országos Meteorológiai Szolgálat
Rádiós Segélyhívó és Infokommunikációs Országos Egyesület
Prohuman
Wein János Alapítvány
BL YachtClub & Apartments
Balatonfüredi Yacht Club
Képmás
Bujdosó Pincészet
AbOvo Média Kft.
Rudy Project
CodeVision Kft.
Igor Corner Internet Kft.
CarNet csoport
melodiak
Kürt Zrt
Galco
1%